Viewing tower Hoge Bergse Bos by Ateliereen Architecten

Viewing tower Hoge Bergse Bos by Ateliereen Architecten

The Ateliereen Architecten has completed a 22-meter high viewing tower at the top of hill B at the Hoge Bergse Bos in Bergschenhoek

MVRDV won competition for sustainable residences in Eindhoven

MVRDV won competition for sustainable residences in Eindhoven

MVRDV and SDK Vastgoed (VolkerWessels) won the competition for the a sustainable residences in the city center in Eindhoven

MVRDV won the competition for the Sax in the Netherlands

MVRDV won the competition for the Sax in the Netherlands

MVRDV announced as competition winners for the Sax - a new 51 floor mixed-use tower in Rotterdam

St. Gerlach Pavilion and Manor Farm by Mecanoo

St. Gerlach Pavilion and Manor Farm by Mecanoo

Located in the middle of the hilly Limburg contryside. This unique complex designed by Mecanoo to form an elegant pavilion which balances the historic buildings on the site

Feyenoord City by OMA

Feyenoord City by OMA

The OMA's Feyenoord City concept masterplan has been approved by the city council of Rotterdam on May 11,2017

Radar Tower Maasvlakte 2 by Syb van Breda & Co

Radar Tower Maasvlakte 2 by Syb van Breda & Co

After the expansion of the offshore harbour Maasvlakte 2, the old radar tower is built from 1974 is obselete, so now the tower is redesigned by Syb van Breda & Co...

Car Park RAI in Amsterdam by Benthem Crouwel Architects

Car Park RAI in Amsterdam by Benthem Crouwel Architects

This project was designed by Benthem Crouwel Architects to create a new multifunctional car park with two remarkable helix-shaped towers spiral upwards...

Energy productive art storage facility by LIAG

Energy productive art storage facility by LIAG

The LIAG architects and building advisors has unveiled an architectural design for an Energy productive art storage facility in the Netherlands...

Goede Doelen Loterijen Office by Benthem Crouwel Architects

Goede Doelen Loterijen Office by Benthem Crouwel Architects

Goede Doelen Loterijen Office was renovated and expanded an existing building with the design of the new and remarkable roof in the Netherlands