GVFC Apartment by Balzar Arquitectos

GVFC Apartment by Balzar Arquitectos

The refurbishment project carried out by Balzar Arquitectos contemplates the complete renovation of the apartment located in a building in Valencia

Morrissey by BLAARCHITETTURA

Morrissey by BLAARCHITETTURA

This intervention is part of our double project in a same building. They have the exact same starting plan. They are two twin residential units, respectively the 5th and 6th floor

FERMI by BLAARCHITETTURA

FERMI by BLAARCHITETTURA

The situation at the beginning of the design process was presented by an apartment with a high degree of obsolescence resulting need to do major renovation work...

Art Deco Apartment by James Allen Architect

Art Deco Apartment by James Allen Architect

It was important to the client that the renovations be a sympathetic addition to the much loved style of the original art deco apartment building.

Elda: Apartment renovation in Cuneo by BLAARCHITETTURA

Elda: Apartment renovation in Cuneo by BLAARCHITETTURA

The apartment is on the second fl oor of a building 50s. It is located in a special area of Cuneo (North of Italy), very green and well positioned...

Phoenix: Apartment renovation in Torino by BLAARCHITETTURA

Phoenix: Apartment renovation in Torino by BLAARCHITETTURA

Before and After - The apartment is a unit on the fourth floor of a '30s building, located in the San Salvario district. The three-sided exposure makes the apartment very bright...

Little House by Daher Jardim Architecture

Little House by Daher Jardim Architecture

The project was based on an existing edicule located near one of the lateral boundaries of the site. The initial program contained only one bedroom, a bathroom and a warehouse...

Dual Skin by Susanna Cots

Dual Skin by Susanna Cots

Susanna Cots changes the traditional concept of home through a design based on Nature, light and visual confort

Diagonal House in Rome by piano b architetti associati

Diagonal House in Rome by piano b architetti associati

A young family and the challenge of offering them a quality space with a limited budget; a deep space and an irregular conformation of the perimeter deriving from the diagonal...