Two-in-One House by Reiulf Ramstad Arkitekter

Two-in-One House by Reiulf Ramstad Arkitekter

Designed by Reiulf Ramstad Arkitekter. The Two-in-One House is a calm piece of architecture resting on the steep and dynamic landscape of Ekeberglia

Mushroom House in Kawachinagano by SPACESPACE

Mushroom House in Kawachinagano by SPACESPACE

SPACESPACE designed this house for a dual-career couple who have meals together only on every morning and their day off

Cameron Street Coburg House by Sustainable Homes

Cameron Street Coburg House by Sustainable Homes

This project was completed by Sustainable Homes, an alteration & addition to an existing late-Edwardian timber home in a northern suburb of Melbourne for a family of three

Union Wharf by Nicholas Szczepaniak Architects

Union Wharf by Nicholas Szczepaniak Architects

Nicholas Szczepaniak Architects inspired by canal boats in this remodel of London waterside home

Guest House in Kyoto by B.L.U.E. Architecture Studio

Guest House in Kyoto by B.L.U.E. Architecture Studio

Located at Gojo Krasuma, Kyoto, the original house has more than 100 years history. It is a traditional timber-structure house in typical form of Kyoto house

House H by Kamakura Studio

House H by Kamakura Studio

This house will change your previous thoughts about plants. And here, you'll just see the virtual image of the plans, feel the space like dive in the kaleidoscope of the plants

Window on the Lake by YH2 Architecture

Window on the Lake by YH2 Architecture

Completed by YH2 Architecture. A window on the lake: the very essence of the cottage. A warm, simple wood dwelling open to nature and a peaceful lake

Summer House in Vejle by CEBRA Architecture

Summer House in Vejle by CEBRA Architecture

The summer house is located right next to Vejle Fjord on a scenic site with distinctive trees. The view of the fjord, the coastal atmosphere and the nature

House by the sea in Pribylovo by AB CHVOYA

House by the sea in Pribylovo by AB CHVOYA

Regular flat site is facing the sea in the north and touches the water edge. Due to local law and the site restrictions, the house had to be built in the back of the plot