Nieuw Land National Park in Flevoland by Mecanoo

Nieuw Land National Park in Flevoland by Mecanoo

Mecanoo has unveiled Nieuw Land National Park that set to become the lagest man-made natural park in the world

Connect Six by Whiting Architects

Connect Six by Whiting Architects

A home designed for connection for a family of six. The house was large enough, it just needed to be better utilised. Modest penetrations into the building made for interesting

Centre Pompidou Acquires 12 Architectural Models by MAD Architects

Centre Pompidou Acquires 12 Architectural Models by MAD Architects

The Centre Pompidou in Paris has acquired 12 architectural models that represent 10 of the most significant projects by MAD Architects

Monastery House Bennebroek by Bureau Fraai

Monastery House Bennebroek by Bureau Fraai

In the former Sint Lucia monastery in Bennebroek, The Netherlands, Bureau Fraai has made a interior design transforming a part of a characteristic monastery into a high-quality townhouse

Miga House by OOIIO Architecture

Miga House by OOIIO Architecture

OOIIO Architecture Studio concludes the refurbishment works in a cozy apartment in Madrid River: MIGA House

Snøhetta presents S-1500: A chair made from recycled plastic

Snøhetta presents S-1500: A chair made from recycled plastic

Snøhetta Presents S-1500: A Chair Made from Recycled Plastic from the North of Norway

Egue y Seta designs three rental apartments in Madrid

Egue y Seta designs three rental apartments in Madrid

Do you want to come to Madrid? Try to book yourself a tourist apartment for the weekend using the booking app of choice ...

Sierra House in Madrid by Steyn Studio

Sierra House in Madrid by Steyn Studio

As the name alludes, this house adopted its nickname from its distinct roof profile. Sierra meaning both saw and mountain range in Spanish

Xi'an VANKE · RUYUAN Sales Center by ONE-CU INTERIOR DESIGN LAB

Xi'an VANKE · RUYUAN Sales Center by ONE-CU INTERIOR DESIGN LAB

ONE-CU made strenuous efforts to make the space more than just a sales center. The design team strove to integrate contemporary aesthetics with historical culture