MVRDV win competition for Zhangjiang Future Park

MVRDV win competition for Zhangjiang Future Park

MVRDV has won the competition for Zhangjiang Future Park - a 100,000sqm park and culture centre in Shanghai

MVRDV's Valley - mixed-use building breaks ground in Amsterdam

MVRDV's Valley - mixed-use building breaks ground in Amsterdam

The MVRDV's 75,000 sqm mixed-use building - Valley has breaks ground in the Zuidas Business District

MVRDV won competition for sustainable residences in Eindhoven

MVRDV won competition for sustainable residences in Eindhoven

MVRDV and SDK Vastgoed (VolkerWessels) won the competition for the a sustainable residences in the city center in Eindhoven

MVRDV won the competition for the Sax in the Netherlands

MVRDV won the competition for the Sax in the Netherlands

MVRDV announced as competition winners for the Sax - a new 51 floor mixed-use tower in Rotterdam

Y House concept by MVRDV

Y House concept by MVRDV

Y House is a futuristic house concept by MVRDV to create a unique private house with a special Y-shaped structure with a rooftop swimming pool in the dip of the Y-shape

Entertainment Complex in Seoul by MVRDV

Entertainment Complex in Seoul by MVRDV

Paradise City is an entertainment complex which sits as the centre piece of a new tourist hub in Seoul that was designed by the netherlands-based architecture firm MVRDV

Interior renovation for the new MVRDV's office

Interior renovation for the new MVRDV's office

This project is an interior renovation for the new offices of the Netherlands-based architecture firm MVRDV that is called the MVRDV House with 150 work spaces

Tianjin Binhai Library by MVRDV

Tianjin Binhai Library by MVRDV

Tianjin Binhai Library is a beautiful futuristic architecture project that is designed as a part of a larger cultural-complex masterplan by MVRDV...

Glass office building in Hong Kong by MVRDV

Glass office building in Hong Kong by MVRDV

This office building was designed by MVRDV from an old building in East Kowloon, Hong Kong in order to create an office space which offered maximum attractiveness...