Hercule - A monolithic concrete single-family house by 2001

Hercule - A monolithic concrete single-family house by 2001

Luxembourg-based architectural practice 2001 has completed Hercule, a monolithic concrete single-family house in Mondorf-les-bains, in the South of Luxembourg

Apartment in Coimbra by do mal o menos

Apartment in Coimbra by do mal o menos

With the presented proposal, do mal o menos tried to gather the four rooms at one end of the corridor, as well as create in the former suite space...

TIMELESS Apartment by SVOYA Studio

TIMELESS Apartment by SVOYA Studio

Free layout and admire panoramic Black Sea view were the initial data for the design concept of apartment with area of 69 m2 in Odessa City

42m2 Studio Anita by AMBIDESTRO Arquitetura

42m2 Studio Anita by AMBIDESTRO Arquitetura

Following the international trend of compact apartments, the 42m2 Studio Anita proposes an innovative and functional layout

Casa LT by MAIN OFFICE

Casa LT by MAIN OFFICE

The Mexico and Sweden-based architectural practice MAIN OFFICE has recently expanded and restored CASA LT, an existing residential complex nestled in luxuriant tropical...

B Apartment by Maya Sheinberger

B Apartment by Maya Sheinberger

This apartment, overlooking the beautiful beach and the urban views of Tel Aviv was redesigned by Maya Sheinberger to fit the needs, wishes, and personal style of the owners

House at Intermares by Manoel Farias Arquitetura

House at Intermares by Manoel Farias Arquitetura

This house was designed by Manoel Farias Arquitetura for a young couple with two children, whose intention was to build a small house, practical and welcoming

Earth, Wind and Fire by Luigi Rosselli Architects

Earth, Wind and Fire by Luigi Rosselli Architects

The project came to be known as The Village House owing to the number of roof gables, wings and separate buildings scattered across the large suburban block in Sydney

Split End House by Mártires Doyle

Split End House by Mártires Doyle

The project is located in one of Melbourne's inner suburbs. The client wanted to extend the existing worker's cottage to the back, increasing the living area and connection to the backyard