Apartment reniovation in Turin, Italy. SMNO Architetti decided to break down the existing wall between kitchen and living room to create an open space. A custom closet has been positioned between the entrance and the living room to guarantee a sort of perceptive separation between the two rooms, which gradually fades with a tempered glass, as a natural extension. The selection of high quality materials was the focus of the work. The “Foglie d’oro Frammenti” parquet, alternating with monochromatic and uniform resin, scan the whole environment. Lighting system, kitchen and the bookcase were both design by our studio to create a fine and elegant space. The choice of the red color, for the entrance wall, spread with a particular “Sikkens” technique, gives a material contour to the space.

Frammenti House by SMNO Architetti

Architect: SMNO Architetti
Location: Turin, Italy
Year: 2018
Project size: 80 sqm
Photography: Nicolò Orsini

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House by SMNO Architetti

Renovation of an apartment in Turin by UDA Architects
Black Mirror in Milan by GOSPLAN Architects

Frammenti House by SMNO Architetti

Frammenti House is an apartment reniovation by SMNO Architetti to break down the existing wall between kitchen and living room to create an open space

You might also like:

Recommended post: Le Mon House by Fabian Tan

Popular today

Most viewed

Tags

Follow
Stay connected with us on