TRONGYEE (The Mixc, Shantou) by AD ARCHITECTURE

TRONGYEE (The Mixc, Shantou) by AD ARCHITECTURE

This time, based on the client's new demands for upgrading TRONGYEE, AD ARCHITECTURE was entrusted again to conceive a new retail store...

Red Box by AD ARCHITECTURE

Red Box by AD ARCHITECTURE

The project is located in Zhongsanhe Village, Xinxi Town, Longhu District, Shantou. The site is situated in the center of Xinxi Town, a 500m-diameter busy life circle which consists of markets, schools and hospitals and completely retains the features of the traditional town.

L Apartment by AD ARCHITECTURE

L Apartment by AD ARCHITECTURE

This is a tranquil living space that embraces nature and sunshine, a space truly belonging to the dwellers...

ANBONG HOME by AD ARCHITECTURE

ANBONG HOME by AD ARCHITECTURE

Through this project, AD ARCHITECTURE attempted to accentuate Oriental spatial emotions and philosophy via Western design logic...

Novacolor Paint Showroom by AD ARCHITECTURE

Novacolor Paint Showroom  by AD ARCHITECTURE

The design team aims to display 200 paints' textures and colors harmoniously in a 180-square-meter space, and attract more customers through eye-catching exhibition and wonderful experience

TRONGYEE Boutique by AD ARCHITECTURE

TRONGYEE Boutique by AD ARCHITECTURE

AD ARCHITECTURE recently reimagined a boutique for TROUNGREE, situated in Shantou, China, which sells clothing from designer brands...

Urban Apartment Renovation by AD ARCHITECTURE

Urban Apartment Renovation by AD ARCHITECTURE

The project is a retrofitted apartment located in Houhai Area, Shenzhen, China. The original space reflected the client's affection for Chinese-style design and wooden furniture

Oblique Box by AD ARCHITECTURE

Oblique Box by AD ARCHITECTURE

The project is an apartment located in Shantou, Guangdong Province, China, designed for a pilot–stewardess couple

The Orchard House by Steelhead Architecture

The Orchard House by Steelhead Architecture

The Orchard House is located just outside Portland's urban growth boundary on former farmland. The abundance of fruit trees on and around the site provided the project name