BT House by Taguá Arquitetura

BT House by Taguá Arquitetura

The corner plot defined the sectorization and volumetry of this project, thought to be an L-shaped plan where the social environments and even the rooms on the upper floor are facing the pool and garden

A House by Martins Lucena Arquitetos

A House by Martins Lucena Arquitetos

The A House is a project of a single family residence with 495 sqm, located in a residential condominium in the city of Cabedelo, Paraíba, Brazil

Lake House in Alvorada do Sul by Solo Arquitetos

Lake House in Alvorada do Sul by Solo Arquitetos

This house, located in Alvorada do Sul, in a site right next to the Paranapanema River was an amazing opportunity to explore the relation between built and natural environment

Grid House by Studio Guilherme Torres

Grid House by Studio Guilherme Torres

The project for this apartment of 100m2, in São Paulo, offered the challenge to unite two apartments, a duplex and a smaller single floor unit...

V2 House by Studio Guilherme Torres

V2 House by Studio Guilherme Torres

Crafted in the heart of one of the most high-end neighbourhoods of São Paulo, the 1100m2 residence was built by the owner's grandparents in the 1960s...

Loft Diego by Arquitetura Nacional

Loft Diego by Arquitetura Nacional

The client first approached Arquitetura Nacional when he was looking for a solution to his 59 sqm loft in Porto Alegre, of witch the floorplan did not reflected his desire to live...

Bela Vista House by Bernardes Arquitetura

Bela Vista House by Bernardes Arquitetura

Bela Vista House is the result of the intersections between apparently divergent housing types: a patio house laid out in a square plan; and superimposed linear blocks...

RBI Apartment by Coletivo Arquitetos

RBI Apartment by Coletivo Arquitetos

Cesar and Daniela Coppola from Coletivo Architects have recently delivered an apartment renovation for a young entrepreneur in the city of São Paulo

Little House by Daher Jardim Architecture

Little House by Daher Jardim Architecture

The project was based on an existing edicule located near one of the lateral boundaries of the site. The initial program contained only one bedroom, a bathroom and a warehouse...