Messner House by noa*

Messner House by noa*

At the foot of the Sciliar, in the picturesque area of Alpe di Siusi (Bolzano), the spirit of a barn is reborn as a home. The project, realised by noa* (network of architecture)

House BG in Varese by Studio EcoArch

House BG in Varese by Studio EcoArch

The prefabricated wooden house is built according to the concept of bio architecture in a residential area from where you can enjoy a wonderful view over lake Varese

The House of the Archeologist by LCA architetti

The House of the Archeologist by LCA architetti

The building is a single-family residence designed specifically for an archaeologist. The volume is a simple parallelepiped with a rectangular base in which other blocks of cubic form

Camera House in Turin by BODA' architetti

Camera House in Turin by BODA' architetti

The project involves the renovation of a 120 sq.m. apartment located in Turin (Italy). The owner, a young couple with the passion for design and digital technology...

GALILEO house by CMQ architettura

GALILEO house by CMQ architettura

The project is set in a small 75sqm apartment located in one of these buildings. The interior layout of the apartment has remained unchanged since its construction...

Mountain House in Canazei by Andrea De Matteis

Mountain House in Canazei by Andrea De Matteis

The renovation project takes advantage of the structural system of the building bringing all the ancillary spaces into the heart of the house

Curtain by R3Architetti

Curtain by R3Architetti

The project redraws a portion of an apartment in a housing estate built in the Seventies in Turin. In those years the internal layout of apartments used to establish a clear separation

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

The restoration work involves a small apartment located in the consolidated urban centre of the city

Countryside Villa by MIDE architetti

Countryside Villa by MIDE architetti

The building is located near Montebelluna, in the province of Treviso. The design idea results from the will to enhance the existing context, gently immerging the new house...