Lago Vista by Dick Clark + Associates

Lago Vista by Dick Clark + Associates

This project was a true evolution of design. The owners originally approached DC+A about 10 years ago to design an informal home on their narrow cliff-side lot...

Lone Madrone by Heliotrope Architects

Lone Madrone by Heliotrope Architects

Located on a rocky, wind-swept south facing shoreline; this retreat home nestles into the landscape to harmonize with its surroundings and minimize exposure to weather

Hidden Cove by Stuart Silk Architects

Hidden Cove by Stuart Silk Architects

This large wooded site is on a small bay on Lake Washington in the Washington Park neighborhood of Seattle...

Los Tilos by Whipple Russell Architects

Los Tilos by Whipple Russell Architects

This house is a response to what our unique Hollywood Hills topography provides. Not only hills and vistas, but a chance to be a neighbor to the iconic Hollywood Bowl...

Bienville House by Nathan Fell Architecture

Bienville House by Nathan Fell Architecture

To build a house for a family with growing needs that would provide access to outside light and air. The project had to include an additional unit, used as a short term rental...

Coeur D'Alene ADU by Bau10

Coeur D'Alene ADU by Bau10

The design objective was to create a new structure that forms an assemble with the existing two-story single-family residence, leaving ample exterior garden space...

Magnolia House by Rerucha Studio

Magnolia House by Rerucha Studio

Situated in the Seattle neighborhood of Magnolia, the goal of this 3,318-square-foot house was to create a modern spacious home with lots of light...

Lake Cove Residence by Stuart Silk Architects

Lake Cove Residence by Stuart Silk Architects

The house, called the Lake Cove Residence, is located in Seattle, Washington, and strikes a balance between traditional and contemporary design.

Studio SHK designs for a Multigenerational Family

Studio SHK designs for a Multigenerational Family

When Sherry Hope-Kennedy, Studio SHK, redesigned this cramped, dark kitchen and adjacent areas, she envisioned a light-filled, unified, functional space...