Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

In this project, Studiocolnaghi seek for a wide space, using few elements and a neutral color palette. The room perception is much wider than the previous configuration...

Totem House by STUDIOTAMAT

Totem House by STUDIOTAMAT

An apartment of just 65 square meters, tucked away in the heart of one of the busiest neighborhoods in the city, on the first floor of a listed building, is the latest project by STUDIOTAMAT...

Floating Plateau by Sim-Plex Design Studio

Floating Plateau by Sim-Plex Design Studio

This project hopes to use the concept of Floating Plateau to create the multiple scenarios and functionality under a suspended space, and to balance the life of the family and maid in a limited space...

Gallery by Tallerdarquitectura

Gallery by Tallerdarquitectura

Tallerdarquitectura designs Gallery: a small house in the woods for a healthy retreat. This small house in the Empordà (Spain) adapts to its natural environment, in a sustainable and eco-efficient way...

Capsule, new interior design project in Barcelona by Susanna Cots

Capsule, new interior design project in Barcelona by Susanna Cots

Susanna has revealed the imperfections that add up and hide the obvious things that drain energy in a home...

HOME BASE Tel Aviv by K.O.T Architects

HOME BASE Tel Aviv by K.O.T Architects

Situated in the Florentine neighborhood, HOME BASE project is the perfect home-base for the new urban lifestyle...

Shipping Container Tiny House by Robbie Walker

Shipping Container Tiny House by Robbie Walker

Perched on the top of a rocky hill, overlooking the undulating mountains around Mansfield, two 20ft shipping containers create one tiny home big on style...

Tasmanian House by Atelier Lev

Tasmanian House by Atelier Lev

The world is in the midst of housing and environmental crises. The Tasmanian House is an attempt to address some of the problems we face with a combination of traditional and innovative design approaches.

BORRELL by AMOO | Aureli Mora + Omar Ornaque

BORRELL by AMOO | Aureli Mora + Omar Ornaque

Refurbishment of an apartment which is located on the first floor of a building built in 1925 in the Nova Esquerra de l'Eixample district, Barcelona...