Given the narrowness of the site and marked by the northern views, a 47-metre-long stone wall becomes the backbone of the project. This axis remarks visual continuity and connection between the swimming pool courtyard and the sea. A sequence of voids organises the first floor level and defines the house’s geometry. In this way bedrooms have good views, sunlight and privacy.

M24 House in Mal Pas by OLARQ

Architect: OLARQ
Location: Mal Pas, Alcudia, Spain
Year: 2015 - 2017
Floor area: 450sqm
Photography: Mauricio Fuertes

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

M24 House in Mal Pas by OLARQ

Industrial Loft in Barcelona by Habitan Architecture
Casa AYM by Esther Vicario Azcona

M24 House in Mal Pas by OLARQ

Given the narrowness of the site and marked by the northern views, a 47-metre-long stone wall becomes the backbone of the project

You might also like:

Recommended post: Origami by YCL Studio

Popular today

Most viewed

Tags

Follow
Stay connected with us on