The Blend Inn by Tato Architects

The Blend Inn by Tato Architects

The Blend Inn is a new modern hotel by Tato Architects that is favored by many artists and others, who are attracted by the somewhat rustic

The Hill of the Buddha by Tadao Ando

The Hill of the Buddha by Tadao Ando

Tadao Ando's The Hill of the Buddha is planted with 150,000 lavenders surrounding the stone Buddha statue that is 13.5 metres tall and weighs 1500 tons

Tenri Station Plaza CoFuFun by nendo

Tenri Station Plaza CoFuFun by nendo

This project is the master plan for the station plaza at Tenri Station in Nara prefecture, located in the southwest region of Japan

Yangcheng Lake Tourist Transportation Center by Kengo Kuma

Yangcheng Lake Tourist Transportation Center by Kengo Kuma

The Kengo Kuma and Associates has designed Yangcheng Lake Tourist Transportation Center which is expected to be a new symbol to transmit the charm of Yangcheng

Two-storey winter chalet by Florian Busch Architects

Two-storey winter chalet by Florian Busch Architects

K House is a two-storey winter chalet by Florian Busch Architects to create the world's best winter destinations with the natural surrounding become part of the house

Toranoko Nursery by Takashige Yamashita Office

Toranoko Nursery by Takashige Yamashita Office

Designed by by Takashige Yamashita Office. Toranoko Nursery is a smll nursery with a big roof and a spectacular view of Mt. Fuji in Japan

White modern house by YDS Architects

White modern house by YDS Architects

House K was designed by YDS Architects to create a white modern house where residents would live feeling the transition of light and shadow

Echigo-Tsumari Art House by BAKOKO

Echigo-Tsumari Art House by BAKOKO

Echigo-Tsumari Art House is a foreign artists-in-residence who will stay, work, and exhibit inside the structure that has the design is inspired by the traditional rural Japanese gatehouse

Small modern townhouse by MAMM Design

Small modern townhouse by MAMM Design

This small modern townhouse that was built on the plot only 38 sqm so the architects had to pay attention to characteristic of the plot which dramatically changes...