Parejas Peinado House by Sommet

Parejas Peinado House by Sommet

The Parejas Peinado House was conceived as a single volume that extends itself from side to side on the site. The use of materials such as concrete, glass, and wood...

FGN House by OASI Architects

FGN House by OASI Architects

The project for a new single-family house in Fagnano Olona, Italy, starts from a careful analysis of the context in which the construction will take place as well as the response...

TRIPTYCH by YH2 Architecture

TRIPTYCH by YH2 Architecture

Montreal-based yh2 introduces TRIPTYCH, a three-pavilion residence carefully nestled in lakeside surroundings

House MC2 in Córdoba by Gastón Castellano

House MC2 in Córdoba by Gastón Castellano

The house MC2 is located in the south of the city of Córdoba, within a residential neighborhood close to the racecourse. Its past ,linked to the equestrian activity

House in the Golf Course by Radical Architecture Design Consultants

House in the Golf Course by Radical Architecture Design Consultants

An ultra contemporary house blends with the golf course and the flanking scenic greenery in a Neo-posh gated community

Hercule - A monolithic concrete single-family house by 2001

Hercule - A monolithic concrete single-family house by 2001

Luxembourg-based architectural practice 2001 has completed Hercule, a monolithic concrete single-family house in Mondorf-les-bains, in the South of Luxembourg

Rodríguez House by Luciano Kruk

Rodríguez House  by Luciano Kruk

Rodríguez House is located in La Esperanza, a gated community halfway between Pilar and General Rodríguez. This rural urbanization great lots are surrounded by polo clubs

La Binocle by _naturehumaine

La Binocle by _naturehumaine

Perched on a mountain in the Eastern Townships, the Crowhill cabin is based on its timelessness and minimalism concept

Bruma House by Fernanda Canales + Claudia Rodríguez

Bruma House by Fernanda Canales + Claudia Rodríguez

This project questions the archetype of the house and organizes different spaces around a central patio. This design solution was born out of the need to respect every existing tree