The project developed for the dental office tried to improve the fine relationship of sympathy and trust between doctor and patient, throughout a wise use of materials, colors, lights and finishes.

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Architect: ASSONOMETRIA + Antonio Munarin
Location: San Giovanni Lupatoto (VR), Italy
Year: 2019
Gross built area: 200 sq.m.
Lead Architects: Christian Tezza, Antonio Munarin
Photography: Sandro Fasoli

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

From the architect: The main operations realized had strategically solved the functional lacks of the previous layout and enriched the new one with an aesthetic system focused on three places: entrance zone, hallway and reception. 

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

These spaces had been characterized by the combination of three different materials which are in perfect harmony together: wallpaper, natural oak wood and deep blue plaster.

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

By enhancing the sensory experience within the premises, the project emphasizes the fine dialogue between the various contrasts determined by the different finishes which expands and compresses the spaces, achieving an elegant, sophisticated and neat contemporary ensemble.

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

YOU MAY ALSO LIKEAcevedo Dental Office by YLAB Arquitectos

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

YOU MAY ALSO LIKEClínica Sant Josep by Susanna Cots

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

Dental Office by ASSONOMETRIA + Antonio Munarin

The project developed for the dental office tried to improve the fine relationship of sympathy and trust between doctor and patient, throughout a wise use of materials...

You might also like:

Recommended post: iCampus by KAAN Architecten