Unfamiliar Housing | PR in Vagueira by FERREIRARQUITETOS

Unfamiliar Housing | PR in Vagueira by FERREIRARQUITETOS

Located on a plot of land in Vagos, in the municipality of Aveiro, the architects were launched by the client a new challenge to develop a single-family housing project...

Unifamiliar Housing_PF by FERREIRARQUITETOS

Unifamiliar Housing_PF by FERREIRARQUITETOS

The architects were challenged to carry out the rehabilitation of an existing house, which was in an advanced state of degradation located in Vagueira, Vagos

Twin Houses by EXTRASTUDIO

Twin Houses by EXTRASTUDIO

This project is located in Sesimbra, a small fishing village 30km south of Lisbon, on a large, sloping site 600m from the sea, which extends from the village to the castle...

House in Sotogrande by Fran Silvestre Arquitectos

House in Sotogrande by Fran Silvestre Arquitectos

Located in front of the Sotogrande's golf course, the house proposes to inhabit the shade generated between the ground floor plan and the roof

House in Restelo by aspa

House in Restelo by aspa

The house is located in the Bairro do Restelo district and comprises one of two dwellings that were formerly two-family houses designed by Alexandre Steinkritzer Bastos in 1953

Capitão Leitão by Arriba

Capitão Leitão by Arriba

The apartment is located on the top floor of an early 20th century building. The interior space was characterized by excessive compartmentalization and significant lack of quality

CM House by WAATAA

CM House by WAATAA

Inserted in a rural context next to a running water brook, the house has as an ordering and generating project element the preexisting stone wall confining with the public street

Apartment in Restelo by Atelier 106

Apartment in Restelo by Atelier 106

The existing apartment, which was inherited by the clients, kept the original design, with a layout characterised by sucupira floors and arch-shaped dark wooden doors...

Arroios Apartment by Cirurgias Urbanas Arquitectura

Arroios Apartment by Cirurgias Urbanas Arquitectura

The layout of the apartment was reorganized in order to expand the spaces, converging social areas and unifying small compartments...