GVFC Apartment by Balzar Arquitectos

GVFC Apartment by Balzar Arquitectos

The refurbishment project carried out by Balzar Arquitectos contemplates the complete renovation of the apartment located in a building in Valencia

A hillside house in Ganzhou by Ming Ding Spatial Art Studio

A hillside house in Ganzhou by Ming Ding Spatial Art Studio

It is not uncommon for China's new generation of rural migrant workers to save up for a self-built house in their home village...

House in Toyonaka by Fujiwaramuro Architects

House in Toyonaka by Fujiwaramuro Architects

Located in a residential district in northern Osaka, this property is surrounded by closely packed houses and lacks any outstanding views

Oblique Box by AD ARCHITECTURE

Oblique Box by AD ARCHITECTURE

The project is an apartment located in Shantou, Guangdong Province, China, designed for a pilot–stewardess couple

The Blue Garden by Fran Silvestre Arquitectos

The Blue Garden by Fran Silvestre Arquitectos

The project consists of updating a house with 400 square meters of living and 400 square meters of terrace space in the heart of the city, with a characteristic distribution...

Suite Sea in Barcelona by Susanna Cots

Suite Sea in Barcelona by Susanna Cots

Susanna Cots designs an apartment inspired by a luxurious suite beside the sea in Barcelona

Tuzzare Apartment in Lisbon by Machado Igreja / Arquitectos

Tuzzare Apartment in Lisbon by Machado Igreja / Arquitectos

Primarily the project aims to provide storage capacity, spatial versatility and the best use of the available area. The apartment counts with a single windows front...

Pape Loft in Toronto by StudioAC

Pape Loft in Toronto by StudioAC

The Pape Loft exists inside of a converted church in the east end of Toronto. The result of this conversion is major variation from unit to unit, most of which are multi-story loft...

Apartment in Coimbra by Rosa Tavares Arquitectos

Apartment in Coimbra by Rosa Tavares Arquitectos

With the presented proposal, do mal o menos tried to gather the four rooms at one end of the corridor, as well as create in the former suite space...