Reading under the Lake by Waterfrom Design

Reading under the Lake by Waterfrom Design

The project is a place that combines reception center, tea area, ladder rest area, reading area, lecture hall, kitchen, dining area, office, etc...

Private Sunset by Egue y Seta

Private Sunset by Egue y Seta

We call this Private Sunset, but we might as well have called it Private Sunrise, for this attic is framed just by that, the sun setting and coming up again...

Bienville House by Nathan Fell Architecture

Bienville House by Nathan Fell Architecture

To build a house for a family with growing needs that would provide access to outside light and air. The project had to include an additional unit, used as a short term rental...

Coeur D'Alene ADU by Bau10

Coeur D'Alene ADU by Bau10

The design objective was to create a new structure that forms an assemble with the existing two-story single-family residence, leaving ample exterior garden space...

906 World Cultural Center by balbek bureau

906 World Cultural Center by balbek bureau

The main idea was to rebuild the church's assembly hall as a multi-functional space, which could be used for different types of non-profit events...

Greentown - Xizi Qingshan Lake Rose Garden by GFD

Greentown - Xizi Qingshan Lake Rose Garden by GFD

The project is a model villa located in Hangzhou, China. Through incorporating art and humanism into the space, it presents the owner' taste of life from different perspectives

Huitong Hybrid Tower in Shenzhen by Jaeger Kahlen Partners Architects

Huitong Hybrid Tower in Shenzhen by Jaeger Kahlen Partners Architects

Huitong Hybrid Tower is a novel idea in skyscraper design - it is part world-class office space and part high-tech car park...

Mecial Centre by Ramón Esteve Estudio

Mecial Centre by Ramón Esteve Estudio

The project consists on the rehabilitation, renovation and expansion of a detached industrial building erected in 1970 as the extension of an old gas factory...

Watermark House by BAAO Architects

Watermark House by BAAO Architects

This semi-attached brick townhouse had a dark garden level that didn't take advantage of its three exposures