The restoration work involves a small apartment located in the consolidated urban centre of the city.

House Erregi by Archiplan Studio

Architect: Archiplan Studio
Location: Mantova, Italy
Year: 2019
Photography: Andrea Poldi

House Erregi by Archiplan Studio

From the architect: The interior space is reorganized with the use of transparent walls, which allow to expand the space and relate the views on both sides of the apartment. The kitchen space is not confined, but a small white wooden wall hierarchizes its function.

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

YOU MAY ALSO LIKEEffegi house by Archiplanstudio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

YOU MAY ALSO LIKECasa Effe-E by Archiplan

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

House Erregi by Archiplan Studio

The restoration work involves a small apartment located in the consolidated urban centre of the city

You might also like:

Recommended post: RJ House by Archiplan

Popular today

Most viewed

Tags

Follow
Stay connected with us on