Smoothouse by Studiocolnaghi

> Loft Chartier by StudioColnaghi
> Home As A Temple: The Brazilian Architect Patricia Martinez's Apartment

From the architect: In this project, Studiocolnaghi seek for a wide space, using few elements and a neutral color palette. The room perception is much wider than the previous configuration. This is a result of a white wood ceiling spread over the main area. In this element there are audio, video, air conditioning and light solutions.

Smoothouse by Studiocolnaghi

The light wood choice matches to white, creating a timeless background to the design furniture, signed by Jader Almeida for Sollos. The color touch appears on the rug, handmade customed, and emerald green marble.

Smoothouse by Studiocolnaghi

In the restroom, the project follows the same materiality as used on the floor, walls and remaining ceiling surface, a cement texture. The aim was to expand the space perception using a monolithic texture and indirect light.

Smoothouse by Studiocolnaghi

In the kitchen area, there is a glass cabinet which also serves as support to dining table. Some exclusive details were developed to this client, such as velvet cutlery drawer organizers.

Smoothouse by Studiocolnaghi

Architect: Studiocolnaghi
Location: Central, Brazil
Year: 2021
Area: 60 sqm
Photography: Vinícius Ferzeli

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

Smoothouse by Studiocolnaghi

In this project, Studiocolnaghi seek for a wide space, using few elements and a neutral color palette. The room perception is much wider than the previous configuration...

You might also like:

Recommended post: Villa la Vague in Monte Carlo

Popular today

Most viewed

Tags

Follow
Stay connected with us on